We are Hiring är en rekryterings- och konsultuthyrningsbyrå med en databas fylld till bredden av talanger specialiserade inom olika yrkesområden. Vi matchar främst människor inom marknad, kommunikation och tech.

Våra tjänster

Talent source

Har ni ett spännande uppdrag men saknar kompetensen som krävs för det? Eller en roll som behöver tillsättas under en bestämd period? Vi känner massa konsulter som kan möta era behov när ni står inför varierande arbetsbelastning, säsongsbetonade uppdrag eller specifika projektkrav.

Talent Subscription

Vi vet att det ställer till det när det saknas en AD på avdelning A samtidigt som det sitter en annan AD och rullar tummarna på avdelning B. Och att det vore mycket smidigare om rätt expertis fanns tillgänglig vid rätt tidpunkt, utan begränsningen av fasta långsiktiga kontrakt. Därför kirrar vi ett fast antal konsulter som kan ta dynamiska simtag i olika delar av er verksamhetspool. Ni kan se det lite som att ni prenumererar, på kompetens.

Talent on Demand

Letar ni efter någon som kan jobba precis så lite eller mycket ni vill, under en kortare period? Behöver ni en konsult på 30% i 2 månader? Vill ni maximera budgeten och samtidigt dra nytta av träffsäker spetskompetens?

Talent Inhouse On Demand

Ibland kanske ni behöver hjälp med en annons, en kampanj eller en varumärkesstrategi. Men så står ni utan interna resurser och det där nyhetsbrevet kommer aldrig ut och uppdateringarna på webben blir aldrig gjorda. Vilken tur att du träffat oss – ett gäng kreatörer, art directors, copywriters, originalare, projektledare, produktionsledare och strateger. Vi kan hugga tag i dina utmaningar när du behöver. Så att du kan spara in på kostnader som kommer med att anställa, utbilda och underhålla ett internt team.

HR On Demand

Är ni ett litet eller växande företag med begränsade HR-resurser? Inga problem. Vi kan hjälpa er med allt från rekrytering och onboarding till performance management och compliance. Så att ni kan fokusera på det ni är bäst på, utan de fasta kostnaderna som kommer med att ha en HR-funktion på plats på heltid.

Brainbox

Kanske är ni inte nödvändigtvis i behov av en anställd eller konsult? Kanske ska ni bygga upp en helt ny avdelning? Funderar ni på hur ni ska gå tillväga eller vilken infrastruktur som krävs? Vi tittar gärna övergripande på er organisation och applicerar vår kunskap, våra insikter och lösningar som hjälper er driva företaget framåt.

Historia

2014

Vi grundas av Johan Gronowitz, som en specialiserad känga mot de stora bemanningsbolagens gråa generalism. Den rätta kompetens inom kommunikation och kreativitet ska aldrig vara längre bort än ett mail till We Are Hiring.

2015

Vår talangbank sjösätts och växer snabbt. Idag har den över 10 000 talanger till näringslivets förfogande, både för kortare konsultuppdrag och längre anställningar.

2016–2020

Vi bygger vår know-how och blir veteraner i bemannings- och rekryteringsbranschen. Vi utvecklas tillsammans med övriga We Are More-familjen och särskiljer oss från mängden med en skarpare koll på varumärke och employee branding.

2021

Flyttlasset går från Långgatorna till Gullbergsvass i Göteborg och vi upprättar nytt högkvarter i Vin & Sprits gamla lager på Kämpegatan 4.

We are matchmakers, ski bums, cookie monsters, fashionistas, vegetarians, adventurers and experts in hiring

Ett axplock av våra kunder