WAM_shape_yellow02_04

Extraknäckare med full fart

Hallvärd Volvo Studio

Extraknäckare med full fart

 
Hallvärd – Volvo Studio Stockholm

Är du student och sugen på att lägga i en extra växel vid sidan av plugget? Vill du representera ett av världens mest respekterade bilvarumärken och få värdefull arbetslivserfarenhet inom service och sälj? Då bör du ta riktning mot Volvo Studio i Stockholm som nu är på jakt efter drivna, engagerade studenter som vill jobba extra som hallvärd. Låter det som något för dig? Då kör vi.

Ditt nya jobb:

Som hallvärd på Volvo Studio kommer du att välkomna besökare och ta med dem på kundresan. Du kommer att presentera och demonstrera Volvos bilmodeller och teknologier, svara på kunders frågor och ge råd om produkter och tjänster. En vanlig dag på jobbet kan också innebära att du är med på evenemang och aktiviteter i Volvo Studio eller hanterar administrativa uppgifter kopplade till försäljning och kundservice. Kort och gott handlar ditt jobb om att leverera den bästa möjliga kundupplevelsen och servicen.

I ditt bagage:

Du har förmodligen jobbat inom försäljning och kundservice förut. Kanske har du till och med gjort det inom bilindustrin, men det är inget krav. Däremot värderar vi högt om du har ett intresse för bilar och teknologisk innovation. Men det viktigaste är att du har riktigt bra sociala skills. Du vet hur man pratar och för sig, och besitter mästerliga kommunikationskunskaper och interpersonella färdigheter. Ditt tugg är briljant oavsett om det sker på svenska eller engelska, och det gäller även när du skriver. Dessutom är du självständig och proaktiv, samtidigt som du är en bra lagspelare och du har körkort!

Din nya arbetsplats:

Hos Volvo Studio får du ett flexibelt och utvecklande extraknäck i centrala Stockholm, som fungerar toppen att kombinera med dina studier eller annat. Du får möjlighet att arbeta med ett av världens ledande bilmärken och njuta av ett varierat jobb.

Visst låter det som ett perfekt extrajobb, vid frågor så kan du kontakta erik.svensson@hiring.se

WAM_shape_yellow02_05