mobile poster

Om oss

”Vi är det lilla engagerade företaget som intresserar oss för personer och inte funktioner.”We Are Hiring är ett rekrytering- och bemanningsföretag nischat inom marknadsföring och kommunikation. Vi är en del av We Are More-familjen, och vi sitter rent fysiskt mitt i en kommunikationsbyrå: runt oss finns allt från strateger och kreatörer till formgivare och experter inom sociala medier. Det ger oss full förståelse för den dagliga verkligheten – både ur kommunikationsbyråns, och uppdragsgivarens perspektiv.

WE HIRE

Hösten 2014 blev We Are Hiring en familjemedlem i We Are More*.

Vi startade allt med visionen om att vara personlig och närvarande i hela uppdragsprocessen. Alla vi som jobbar på We Are Hiring har en bakgrund från branschen vi rekryterar inom. Detta gör att vi har en bättre förståelse för våra kunders och konsulters vardag. Vi brukar säga att ”Kompetens är en självklarhet men personligheten gör skillnaden”. Därför är vår övertygelse att varje individ har störst möjlighet att blomma ut i en miljö där han eller hon trivs. Därför är vi noga med att inte bara matcha kompetenser utan även arbetskulturer.

* We Are More är en familj; Relevent & PR, Uncoloured, Reagent, Hiring, Insight, Visuals och Sot.
 Precis som andra familjer består vi av individer med särskilda egenskaper och talanger. Men, skillnaden är att vi har lyxen att handplocka varje familjemedlem. Det ger oss bredd men också spets. Vi skapar alltid den bästa gruppen för varje uppdrag – internt och externt.

WE ARE MORE

Suzanne Tynelius

Konsultchef

(+46) 735 16 31 32

suzanne.tynelius@hiring.se

Nathalie Samuelsson

Ekonomi & administration

(+46) 723 18 18 09

nathalie.samuelsson@hiring.se

Philip Lundahl

Agency Manager

(+46) 735 18 18 87

philip.lundahl@hiring.se

Andrea Knape

Föräldraledig

(+46) 735 18 18 23

andrea.knape@hiring.se